Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Σουλτς: Τέρμα η συζήτηση για λιτότητα. Ας μιλήσουμε για τις Ειδικές οικονομικές Ζώνες

Τέρμα η συζήτηση για λιτότητα, στοίχημα μας πλέον η ανάπτυξη στην Ελλάδα  λέει ο κ Σουλτς, του οποίου το όνομα έχει ταυτιστεί με την πρόταση για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στην Ελλάδα
«Οι Έλληνες έχουν καταβάλει τεράστιες θυσίες. Σήμερα δεν πρέπει να μιλάμε πλέον για περικοπές, αλλά με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να αναζωογονήσουμε την οικονομία. Χρειαζόμαστε στρατηγικές επενδύσεις στη χώρα» δηλώνει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γερμανός πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατικών και σοσιαλιστικών κομμάτων για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht