Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δ. Καζάκης στο Sigma tv της Κύπρου — 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης στο νησί της Κύπρου, ο οικονομολόγος, αναλυτής και Γ.Γ του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, προσκλήθηκε στην εκπομπή του Sigma tv (Κύπρος), “Ανοικτή Γραμμή” με τη Γωγώ Αλεξανδρινού στις 17 Σεπτεμβρίου 2014. Στην εκπομπή ήταν επίσης προσκεκλημένος ο Θεόδωρος Παναγιώτου οικονομολόγος, διευθυντής του CIIM (Cyprus International Institute of Management).


Ο Δ. Καζάκης είναι φίλος και συνεργάτης του WAKEUPCyprus.
 Το WAKEUPCyprus αποτελεί μια συλλογική ιδιωτική πρωτοβουλία με έναν και μόνο σκοπό: την ενημέρωση όλων των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας για ένα πολύ σημαντικό θέμα που θα αλλάξει για πάντα το συνολικό αλλά και ατομικό βιοτικό επίπεδο στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht