Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Με αφορμή μια δήλωση



Στάθης Παναγούλης: «Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας έντιμους, ελάτε ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ…. αυτοί που περάσαμε από κυβερνητικά κόμματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα τι είχαμε και τι έχουμε….
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ!!!
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ κύριοι και κυρίες που ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να περάσετε από ειδικό δικαστήριο… αυτό σας εύχομαι κι εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη».
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ!!!»

Στο Σύριζα θίχτηκαν με τη δήλωση Παναγούλη και παίρνουν αποστάσεις ή τον αδειάζουν χοντρά.
Επειδή είπε το αυτονόητο, αυτό που εδώ και 2 χρόνια λέει όλος ο ελληνικός λαός, από την 8η Μαίου του 2010, τότε δηλαδή που εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία της χώρας με το 1ο μνημόνιο: Ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού. Αλλιώς η χώρα θα σαπίσει.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές ότι τα όσα είπε σήμερα στη Βουλή ο Στάθης Παναγούλης «ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά» από την Αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ απάντησε και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον . Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ .

Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα .
Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας .

Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει ;”

Και ο Παπα(ρο)δημούλης προχωράει ένα βήμα παραπέρα, δείτε τι έγραψε στο τουίτερ για το συνάδελφό του:

Κάποιοι (από τους θιγμένους), προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και ταυτίζουν τον Παναγούλη με τη Χρυσή Αυγή. Ίσως γιατί νιώθουν την καυτή ανάσα του λαού στο σβέρκο τους…
Καμία αμνήστευση για τους δωσίλογους, αυτούς που οδηγούν σε γενοκτονία τον ελληνικό λαό!
Ειδικά Δικαστήρια ή Λαϊκά Δικαστήρια.
Δεν ξεχνάμε!

1 σχόλιο:

  1. Για «γελοίες κραυγές περί λιντσαρισμάτων και ειδικών δικαστηρίων» έκανε λόγο στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ή Παπάρας

    Ήταν ο ίδιος που είχε πει σε συνέντευξή του στο Βήμα στις 19 Αυγούστου όταν έκοβε κι έραβε τα μέτρα για την πλάτη μας, ότι δήλωσε στους 3 της Κυβέρνησης πως γνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και πρέπει να πάρουν τα μέτρα οπωσδήποτε και γρήγορα, διότι: «Εγώ δεν θέλω να είμαι αυτός που θα κρεμάσουν στο Σύνταγμα»
    Κανείς π..στης τότε δεν εξέφρασε την απορία, για το ποιοι θα τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Ούτε ο ίδιος μας το διευκρίνισε.
    Το θυμηθήκατε ευαίσθητα, θιγμένα παπαγαλάκια;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht