Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Κανένας εισαγγελέας ακούει, βλέπει;;;;



Κυνική ομολογία Άδωνη Γεωργιάδη για τα μέτρα και το ξεχαρβάλωμα στο Υπουργείο του και αλλού: ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΤΡΟΙΚΑ.
"Εμείς η Κυβέρνηση, είχαμε προαποφασίσει τα μέτρα και τα βάλαμε στο μνημόνιο, παρουσιάζοντας το μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα" (να πείσουμε το πόπολο).

Ξεκάθαρη ομολογία εξαπάτησης του ελληνικού λαού και διασποράς ψευδών ειδήσεων. Και τα δύο είναι εγκλήματα του κοινού ποινικού κώδικα.

Δείτε το βίντεο από την εξωφρενική του ομολογία στην τηλεόραση του Αντένα, που προκάλεσε σάλο στο Διαδίκτυο: 

Και έρχεται και ο ίδιος ο Όλι Ρεν να επιβεβαίωσει τον Άδωνη Γεωργιάδη: Και το ξεπούλημα του Νερού είναι απόφαση της κυβέρνησης, όχι της Τρόικας!


Οι άνθρωποι αυτοί που βρίσκονται στην κυβέρνηση είναι ξεκάθαροι προδότες και ανθέλληνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht