Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ανοιχτή Συζήτηση με τους νομικούς του ΕΠΑΜ - 10/12/2014 (video) Αναγκαιότητα η οργάνωση του πολίτη σε αλληλέγγυο και συλλογικό αγώνα. Δημιουργία πολυπληθούς ενώσεως καταναλωτών.


Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. Ακρόπολης στο συνεταιριστικό καφενείο «Κρίκος» στο Κουκάκι. Παρ’όλες της δυσκολίες με τον ήχο και τον βροχερό καιρό, ο κόσμος παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των μάχιμων δικηγόρων-ομιλητών: Τάσο Κώνστα, Γιάννη Μυταλούλη και Ευαγγελία Χαραλάμπους.  

Ο όγκος της πληροφόρησης ήταν μεγάλος αλλά με την εκλαΐκευση και τα παραδείγματα που ετέθησαν, όλοι οι παρευρισκόμενοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.


Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η κοινή αντίληψη της αναγκαιότητας για οργάνωση του πολίτη σε αλληλέγγυο και συλλογικό αγώνα. 

Δείγμα αυτού του γεγονότος είναι οι αρκετές υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες για την δημιουργία πολυπληθούς ενώσεως καταναλωτών που θα μπορεί να προσφεύγει στην δικαιοσύνη με καλύτερους όρους για όλους.


Πηγή : από katzikw  ΕΠΑΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht