Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Το Ε.ΠΑ.Μ. Ακρόπολης σας προσκαλεί σε μία ανοιχτή συζήτηση με μάχιμους δικηγόρους - μέλη της ομάδας Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ


Μέσα στον οικονομικό - φορολογικό πόλεμο που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, με τη θηλειά να σφίγγει όλο και περισσότερο, ολόκληρη η κοινωνία ψάχνει τρόπους να αντιδράσει. Σε αυτή την κατεύθυνση η ενημέρωση για τις καταιγιστικές εξελίξεις με τα απανωτά νομοσχέδια, καθώς και ο τρόπος αντίδρασης του λαού μας, πρέπει να βρίσκονται στην ημερήσια βάση. Σήμερα που όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, ότι η μόνη διέξοδος είναι η ενότητα και η συλλογική δράση απέναντι στα καθημερινά μέτωπα που ανοίγονται.

Το Ε.ΠΑ.Μ. Ακρόπολης σας προσκαλεί σε μία ανοιχτή συζήτηση με μάχιμους δικηγόρους - μέλη της ομάδας Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ., όπου θα συζητήσουμε μαζί τους, τους τρόπους αντιμετώπισης για θέματα που καίνε όλη την κοινωνία: ΕΝΦΙΑ, χρέη, πλειστηριασμοί, ανασφάλιστοι ΟΑΕΕ και άλλων ταμείων, νέος κώδικας πολιτικής δικονομίας, κ.ά.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, 6 μ.μ., στο καφενείο Κρίκος, Γενναίου Κολοκοτρώνη 49 στο Κουκάκι.

Θα μιλήσουν οι δικηγόροι:
Τάσος Κώνστας
Γιάννης Μυταλούλης (εκπρόσωπος ΙΝΚΑ σε προσφυγές κατά ΕΕΤΗΔΕ και ΟΑΕΕ)
Ευαγγελία Χαραλάμπους

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.


Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ. Ακρόπολης: Θησείο, Κουκάκι, Άνω & Κάτω Πετράλωνα, Πλάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht