Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Σε όλη την Ελλάδα, και στα Χανιά 25-02-2015 με μια φωνή ΄΄ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΄΄Τον πρώτο και τελευταίο Λόγο θα τον έχει ο ΄΄ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΄΄και μόνο αυτός.

Αναστολή πλειστηριασμών έγινε την Τετάρτη 25-02-2015 στο Ειρηνοδικείο Χανίων με την κίνηση των Χανιωτών, που γίνονται ακόμα και σήμερα !!! μετά από ένα μήνα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η συνέχεια του κράτους - τραπεζών που συνεχίζει (δυστυχώς μέχρι και σήμερα) να είναι ηθικός αυτουργός των 7.000 και πλέον Ελλήνων που έχουν φύγει από την ζωή εξαιτίας των χρεών και των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετώπιζαν. Τέτοια θύματα τους είναι η μάνα και ο γιος της που έβαλαν τέρμα στην αβάσταχτη ζωή τους από τις πιέσεις των αδίστακτων τραπεζών στην Χαλκίδα. (δες εδώ)
 

 

Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Αίθουσα του Ειρηνοδικείου Χανίων, με την συμμετοχή εκπροσώπων Συλλόγων, κομμάτων, κινημάτων (όπως ο Νεοσύστατος Ενιαίος Σύλλογος Ανασφάλιστων Ασφαλισμένων Νομού Χανίων, οι ΑΝ.ΕΛ Χανίων, ή ΔΗ.ΠΑ.Κ, το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων, συλλογικοτήτων και πολιτών) για να αποτρέψουν την εκδίκαση πλειστηριασμών.

Το ΕΠΑΜ Χανίων συμμετείχε και χθες Τετάρτη 25-02-15 στον πλειστηριασμό, στο Ειρηνοδικείο Χανίων. Έτσι κατέστη άγονος ο πλειστηριασμός δύο αγροτεμαχίων στο Καστέλι από την Pro Bank, ένα αγροτεμάχιο στο Γαλατά και ένα γραφείο στην Σφακίων από την Alpha, όλα σώθηκαν.

 


Το στοίχημα από όλους τους παρόντες στην κίνηση αυτή είναι η συνέχεια αυτού του αγώνα με την συμμετοχή περισσότερου κόσμου την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μην χαθεί κανένα σπίτι, από κατάσχεση στα Χανιά.

Το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων καλεί όλους τις Χανιώτισες και τους Χανιώτες, να συσπειρωθούν, και να συμμετάσχουν ενεργά και δυναμικά με την παρουσία τους την επόμενη  Τετάρτη 04-03-15 αλλά και κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων.


ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ !!! 
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ   

Η Ενότητα ή Συμμετοχή και ο Αγώνας του Ελληνικού Λαού 
η Ελπίδα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht