Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο Τσίπρας σας λέει ψέματα δεν υπάρχει διέξοδος μέσα στο ευρώ θα καταστραφεί η Ελλάδα αν δεν φύγετε τώρα με δικό σας Εθνικό Νόμισμα !!! Αποκαλυπτική συνέντευξη με τον παγκόσμιας φήμης ερευνητικό δημοσιογράφο (BBC, The Guardian) και συγγραφέα Greg Palast

Ο Greg Palast με το Μ. Νευραδάκη στο «Διάλογος Radio» της Νέας Υόρκης — 30 

 


Ο «Διάλογος» της Νέας Υόρκης με το Μιχάλη Νευραδάκη στο e-roi,gr σε μια συνέντευξη με τον παγκόσμιας φήμης ερευνητικό δημοσιογράφο (BBC, The Guardian) και συγγραφέα Greg Palast. Ο Palast θα μας μιλήσει για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζει, για το ευρώ, την ιστορία του και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ο Palast ότι πρέπει να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, ενώ επίσης θα μιλήσει για την έρευνα του που αφορά τον ρόλο της Goldman Sachs στην Ελληνική οικονομική κρίση, αλλά και για την υπό συζήτηση Ευρωατλαντική Συμφωνία (TTIP). Επίσης θα ακούσουμε από το Μιχάλη Νευραδάκη, το σχόλιο της εβδομάδας και ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων αλλά και του οικονομικού προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht