Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΄΄ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ΄΄ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ !!! Στα μουλωχτά με δήθεν την αντιμετώπιση της ΄΄ανθρωπιστικής κρίσης΄΄ και της φτώχιας μας ετοιμάζουν ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για νεοταξιτες

Η συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Νέα μέτρα που φέρνουν με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της φτώχειας για πρόσβαση δήθεν στην τροφή στην στέγη και την υγεία και την παροχή ρεύματος στοχεύουν στα ποιο εξαθλιωμένα τμήματα του Ελληνικού Λαού.

Επίσης με το πρόσχημα της πάταξης της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι με την  «έξυπνη κάρτα πολίτη» θα προμηθεύονται αγαθά και τρόφιμα οι φτωχοί συμπολίτες, μας χωρίς την παραβίαση της ιδιοτικότητας τους και των προσωπικών δεδομένων τους.

Και εδώ είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το άθλιο ΨΕΜΑ τους. Πρώτα φακελώνουν και ύστερα τους δίδουν την «έξυπνη κάρτα πολίτη» ξεκινώντας απο τους ανήμπορους και τους εξαθλιωμένους και επεκτείνονται στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.

Ο σκοπός τους που δεν είναι άλλος από τα Νεοταξίτικα Σχέδια των εντολοδόχων τους να επεκταθεί σε όλους τους πολίτες, να  καταχωρίζονται στην ηλεκτρονική κάρτα όλα τους τα στοιχεία (κι οι συναλλαγές). Χωρίς την ηλεκτρονική κάρτα οι πολίτες δεν θα έχουν πρόσβαση  σε υπηρεσίες, αγαθά και συναλλαγές, με στόχο τον πλήρη κι αποκλειστικό εκβιαστικό έλεγχο τους.
Απώτερος Σκοπός τους η πλήρης και ολοκληρωτική υποδούλωση τους ψυχή και Σώματι σε αυτούς.


Τα στοιχεία που θα έχει αυτή η ΄΄ έξυπνη ΄΄ηλεκτρονική κάρτα θά είναι το Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και ίσως θα περιλαμβάνεται και  το ΄΄περιουσιολογιο΄΄ και οι τραπεζικές καταθέσεις.  
Ο κος υπουργός κος Βαρουφάκης λέει μια λέξη-κλειδί: πρόσβαση. Χωρίς αυτή την ΄΄έξυπνη κάρτα΄΄ ο πολίτης δεν θα έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα κουπονιών σίτισης;  Μιλάμε δηλαδή για ‘απόκτηση πρόσβασης’ (gaining access) 

varoufakis-papadakis

Το κείμενο Βαρουφάκη στα μέσα ενημέρωσης αναφέρει:

Η ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει το πλάνο για να:

* Αντιμετωπίσει ανάγκες που προκύπτουν από την πρόσφατη αύξηση της απόλυτης φτώχειας (ανεπαρκή πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και την παροχή ρεύματος) μέσω ιδιαίτερα στοχευμένων μη χρηματικών μέσων (π.χ. κουπόνια τροφίμων).

* Να το πράξει με τρόπο που θα είναι βοηθητικός για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και τη μάχη κατά διαφθοράς/γραφειοκρατίας 
(π.χ. με έκδοση μιας έξυπνης κάρτας πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάρτα ID στο σύστημα υγείας, αλλά και για την πρόσβαση στο πρόγραμμα κουπονιών σίτισης κ.τ.λ.). 

(e.g. the issuance of a Citizen Smart Card that can be used as an ID card, in the Health System, as well as for gaining accesso the food stamp program etc.).

Το περίεργο θα είναι να μην αντιδράσει δυναμικά και να αποδείξει στην πράξη το Ιερατείο της εκκλησίας της Ελλάδας, στην επίθεση που δέχεται ο ορθόδοξος ελληνικός λαός. 
Αναμένουμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του ύψιστου ρόλου της στο χριστεπώνυμο έθνος των Ελλήνων. 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΜΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΏΝΕΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ 


ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 
ΝΑ  ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Μια πολύ καλή ταινία μικρού μήκους , μας δείχνει πως θα είναι η ζωή μας σε 10-15 χρόνια με την κάρτα του πολίτη ή με το χάραγμα στο σώμα μας.Έτσι επιδιώκουν οι Νεοταξίτες να είναι ο κόσμος στο μέλλον. 
Ο Άγιος Ιωάννης και άλλοι πατέρες της ορθόδοξης πίστης μας,όσο και αν φαίνεται συνομοσιολογικό όπως προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο μας προειδοποίησε γι`αυτό στην αποκάλυψη πριν από 2000 χρόνια !!`` όπου λέει: 
``Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλούσιους και τους φτωχούς, τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπα τους και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του ΄΄.
Εδώ είναι η σοφία  όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει και ας κρίνει.


Θοδωρής Ε. Μακράκης 
Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος

Μέλος ΕΠΑΜ Χανίων



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht