Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΡΙΑΣ: «Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!»


 Χθες ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς έβαλε στην κυριολεξία Βόμβα στα θεμέλια της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καταγγέλλοντας την ως Μνημονιακή στην εκπομπή του Γεωργίου και Χατζή στον Real fm.

Ο κ Μαριάς είπε συγκεκριμένα:……….

………. » Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει πλέον ταχθεί υπέρ του Μνημονίου  αφού αποδέχεται την δανειακή σύμβαση. Είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής οι θέσεις ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κατά την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση καθόσον και τα δύο αυτά κόμματα κατάγγελλαν τους ειδικούς όρους της απεμπόλησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και τον όρο διευθέτησης των δανειακών συμβάσεων υπο Αγγλικό δίκαιο και όχι εγχώριο. Σήμερα το ασπάζονται και το αποδέχονται! Έχουμε πλήρη στροφή. «

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht