Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σε υστερία το απόκομμα της Ντόρας κατά συνδικαλιστών

Σε πανικό το νεοφιλελεύθερο απόκομμα της Ντόρας Μπακογιάννη, βλέποντας το τέλος του παλαιοκομματισμού να έρχεται και μαζί την νέα εποχή που ανατέλλει πάνω από την πατρίδα μας, μια εποχή πραγματικής Δημοκρατίας και Λαϊκής Κυριαρχίας, εξέδωσε την παρακάτω υστερική ανακοίνωση εναντίον των συνδικάτων που πρωτοστατούν στους λαϊκούς αγώνες. Η «Δημοκρατική Συμμαχία» στρέφεται κατά των Λυμπερόπουλο (ΣΑΤΑ) και Μπαλασόπουλο (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Διαβάστε και γελάστε:

«Οι κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλος και Θ. Μπαλασόπουλος, οι οποίοι επιτίθενται με υβριστικούς και προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, επειδή δεν αντέχουν τις διαφορετικές θέσεις που διατυπώνει, καλά θα κάνουν να ακούσουν και τους απλούς εργαζόμενους.
Τους οποίους αδικούν με τον τρόπο που τους εκπροσωπούν, αφού με τη στάση της τυφλής σύγκρουσης στρέφουν το σύνολο της κοινωνίας εναντίον των κλάδων τους και των δίκαιων αιτημάτων τους.
Το αποτέλεσμα θα είναι με προσωπική τους ευθύνη να οδηγήσουν χιλιάδες συναδέλφους τους στην ανεργία και την απόγνωση».
Με προσωπική τους ευθύνη, λέμε εμείς, οδηγούν το λαό στο δίκαιο και τίμιο αγώνα! Και τέλος πάντων ποια νομίζει ότι είναι η κύρια Ντόρα Μπακογιάννη να κρίνει τους άλλους; Ας κάνει την αυτοκριτική για τις φιλίες με τον κύριο Χριστοφοράκο της Siemens, ας ζητήσει πρώτα συγνώμη από τον ελληνικό λαό που ως υπουργός Εξωτερικών αποκαλούσε την Ελλάδα «Ελλαδίτσα» και μετά να μιλά…
tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht