Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δημήτρης Καζάκης μιλάει ευθέως, στην Τηλεόραση του Σκάι


3 σχόλια:

  1. Δείτε πως το υπό κατάρρευση Σύστημα παίρνει συνέντευξη... αυτό δε το έχεις ξαναδεί.. Δες το! Η βροχή των παραφρόνων ανακατεμένων ερωτήσεων, πράγμα που δείχνει ποιον "σεβασμό" τρέφουν τα παπαγαλάκια για τους τηλεθεατές..., σκοπό είχε να προβάλλει συγκεκριμένο προφίλ στον ερωτώμενο Καζάκη, που όπως στάθηκε άξιος μαχητής της Ελευθερίας και της Αλήθειας, δίνοντας για μια ακόμα φορά ένα δυνατό χαστούκι στο εμετικό Σύστημα. ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε πως το υπό κατάρρευση Σύστημα παίρνει συνέντευξη... αυτό δε το έχεις ξαναδεί.. Δες το! Η βροχή των παραφρόνων ανακατεμένων ερωτήσεων, πράγμα που δείχνει ποιον "σεβασμό" τρέφουν τα παπαγαλάκια για τους τηλεθεατές..., σκοπό είχε να προβάλλει συγκεκριμένο προφίλ στον ερωτώμενο Καζάκη, που όπως στάθηκε άξιος μαχητής της Ελευθερίας και της Αλήθειας, δίνοντας για μια ακόμα φορά ένα δυνατό χαστούκι στο εμετικό Σύστημα. ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα,χα,χα!!!!! "Ποιοι είναι οι επιχειρηματικοί κύκλοι, ποιο είναι αυτό το καρτέλ που θα πληγεί από την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, που τώρα λυμαίνεται τη χώρα στα πλαίσια της Ευρωζώνης; Ποιοι είναι αυτοί οι επιχειρηματίες; Μπορούμε να μιλήσουμε με ονόματα επιχειρηματιών κύριε Καζάκη;»
    «Ο ιδιοκτήτης του καναλιού σας, ο κύριος Βαρδινογιάννης, ο κύριος Μπόμπολας!!!!»
    Φάτην παπαγαλάκι! Τι νομίζεις πώς είναι ο Καζάκης, κανένας φοβητσιάρης κ..λογλείφτης;
    (Κι άμα ξαναδείς την πόρτα του Σκάι, Καζάκη, εμένα να μου γράψεις!!!)
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht