Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012



Χανιά,  2 Νοεμβρίου  2012

To Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) Χανίων με έκπληξη διαπίστωσε την σχεδόν πλήρη αποσιωποίηση της παρουσίας του στις διαμαρτυρίες ενάντια στην παρουσία της κυβερνητικής βουλευτίνας κα. Ρεπούση στα Χανιά, από τα καθεστωτικά τοπικά ΜΜΕ. Με ικανοποίηση ωστόσο διαπιστώσαμε ότι η μοναδική αναφορά του Ε.ΠΑ.Μ. υπάρχει στο «κατηγορητήριο» - δελτίο τύπου της ΔΗΜΑΡ, μνημονιακό κόμμα που στηρίζει το σάπιο πολιτικό βυθιζόμενο κατεστημένο.


Η διαμαρτυρία προς την κυβερνητική βουλευτίνα κα. Ρεπούση, έχοντας γνώση του πώς λειτουργεί εντός του πανεπιστημιακού χώρου, πώς «συνώστισε» τους Έλληνες στην Μικρά Ασία,  πώς συμμετείχε όχι μόνο στην επισημοποίηση της τουρκικής γλώσσας στη Θράκη, τον ρόλο της στην αποπομπή της δασκάλας  Χαράς Νικοπούλου αλλά και στο πώς με προσωπικές ενέργειες της  εντός της Ε.Ε. εξανάγκασε τους Πομάκους  οι οποίοι ήθελαν και θέλουν να αισθάνονται Έλληνες, αν και είναι μουσουλμανική ομάδα, σε μειονότητα τουρκικής προέλευσης που πρέπει να μάθει με το ζόρι τουρκικά είχε για μένα ένα και μόνο στόχο: Τη διαπόμπευση μιας δοσίλογου πολιτικού και πανεπιστημιακού.

Καλούμε την ΔΗΜΑΡ να ανακαλέσει άμεσα τους αισχρούς χαρακτηρισμούς της περί «ακραίων εθνικιστικών ομάδων». Αλλά ο πατριωτισμός των μελών της ΔΗΜΑΡ είναι τόσο «μεγάλος» που ακόμα και αγνούς πατριώτες που εναντιώνονται στην παρουσία μιας παραχαράκτριας της Ιστορίας μας, ακόμα και τότε δεν έχουν ενδοιασμούς να ρίξουν οχετούς λάσπης. Πληροφορούμε το λαό ότι οι Νενέκοι της συγκυβέρνησης πέρα από την ολομέτωπη επίθεση στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, δεν έχουν την αιδώ να κρυφτούν και παρουσιάζονται προκαλώντας και προσβάλλοντας το ακόμα ισχυρό πατριωτικό αίσθημα του ελληνικού λαού.

ΛΑΕ ΜΗ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ !
ΛΑΕ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht