Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Ο Δ. Καζάκης για τις εκλογές στο e-roi.gr — 26 Ιανουαρίου 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες ποιοί θα αποτελούν την Ομάδα Διαπραγμάτευσης Χρέους της Ελλάδας !!!!!! Επιτελείο του Σιμήτη του ΠΑΣΟΚ. 1. Χριστοδουλάκης Νικόλαος (Υπουργός Οικονομικών Σιμήτη) 2. Αντωνοπούλου Ράνια (ινστιτούτο Levi - Σόρος) 3. Κατσέλη Λούκα (σύζυγος Γεράσημου Αρσένη - Υπουργός του 1ου Μνημονίου- Δεν ήξερε τι σημαίνει χρέος- Το μνημόνιο της είπαν ότι είναι καλό και το ψήφισε)Ο Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει, αναλύει και ερμηνεύει πολιτικά, και όχι μόνο, τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών του 2015 και εξηγεί τι σηματοδοτούν για την εξέλιξη και την πορεία της χώρας και του λαού μας στο e-roi, στις 26 Ιανουαρίου 2015.

Για επικοινωνία: mikrofonodk@gmail.com. Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht