Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τι έκανε σ’ αυτό τον γαμημένο κόσμο ο Λαός της Συρίας, πέρα από το να θέλει να ζήσει ανεξάρτητος και σε μια χώρα κοσμική με ανεξιθρησκία; Γιατί αυτό το μίσος από την «πολιτισμένη» δύση και τη συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ;

Μέρες παθών. Μέρες μαρτυρίου με την προσμονή της γνωστής και επαναλαμβανόμενης  Ανάστασης. 
Τέτοιες μέρες όσοι έχουν γνώση και ευαισθησία προσεύχονται για τους συνανθρώπους τους που υποφέρουν. Και προτεραιότητα δίνετε σε αυτούς που υποφέρουν χωρίς ελπίδα σωτηρίας. Εγκαταλελειμμένοι από φίλους και αδέρφια.  Από την Δύση που πολεμά λέει τους σφαγείς ταλιμπάν, από την πολιτισμένη Ευρώπη, την επίσημη εκκλησία, την Αριστερά. 
Ένας ολόκληρος λαός στο έλεος ισλαμοφασιστών -μισθοφόρων από όλον τον κόσμο, στο έλεος των αποκτηνωμένων ορέξεων δίποδων τεράτων.
Οι ντόπιοι τους αποκαλούν "Τούρκους" εξαιτίας της αγριότητας των πράξεών τους, ενθυμούμενοι της ωμότητες επί τουρκοκρτίας.
 
Συρία, μέρες παθών. Με την προσμονή της Ανάστασης να έχει πάρει αναβολή επ' αόριστον. 
Ο Θεός ας προστατεύει τις γυναίκες και τους αμάχους. Και όσους πέφτουν στα χέρια τους. Ο Θεός ας βοηθήσει τους δυο αιχμάλωτους επισκόπους.
 
Τι να πούμε… πώς να πιστέψουμε ότι τον 21ο αιώνα, το 2013, μισθοφόροι ισλαμοφασίστες αποκεφαλίζουν χριστιανούς, μουσουλμάνους, αλουίτες, σουνίτες… για λίγα δολάρια και στο όνομα του «Ισλάμ», του δικού τους Ισλάμ.
Απίστευτο μίσος τρομοκρατών, μισθοδοτούμενων μισθοφόρων που εξοπλίζει, χρηματοδοτεί και στηρίζει πολιτικά η «πολιτισμένη» δύση και μαζί η συγκυβέρνηση των δωσίλογων Μερκελιστών.
Η Ορθοδοξία (Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και Εκκλησία της Ελλάδας), συνένοχοι των εγκλημάτων. Μια ένοχη σιωπή υποταγμένων στον Ερντογάν και τα Ευρωπαϊκά κονδύλια…
Η παρακάτω απαίσια φωτογραφία είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για ανήλικους (χρειάζεται , αλλά και για όσους έχουν προβλήματα υγείας… για να την δείτε -αν έχτε γερά νεύρα- χρειάζεται να πατήσετε εδώ.

Πηγή: Σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht