Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Tο Ε.ΠΑ.Μ. Χανίων στα Νέα του Γραφεία.



  Tο Ε.ΠΑ.Μ. Χανίων μέσα σε δύσκολες συνθήκες για τον αγώνα ενημέρωσης και συσπείρωσης του Χανιώτικου Λαού και κατ΄επέκταση του Ελληνικού Λαού για την Εθνική Ανεξαρτησία της Χώρας,  δημιουργεί τα Νέα Γραφεία του επί της οδού Μυλωνογιάννη 135 στα Χανιά και ζητάει την οικονομική ενίσχυση  των φίλων και υποστηρικτών του.

  Για να δώσουμε την δυνατότητα στο ΕΠΑΜ σε μια νίκη στις Ευρωεκλογές που μπορεί να αποτελέσει μια ελπιδοφόρα πορεία, για την επίτευξη των στόχων μας για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Κοινωνική  Δικαιοσύνη.
  
  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων από καρδιάς, για την συμμετοχή σας στoν Κοινό μας Αγώνα, με την εθελοντική σας συνεισφορά.


Τηλ. Επικοινωνίας  :  6982-949813  COSMOTE  και 6948-546937  VODAFONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht