Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αναστολή πλειστηριασμών έγινε την Τετάρτη 22-10-2014 στο Ειρηνοδικείο Χανίων με την κίνηση των Χανιωτών.


Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Αίθουσα του Ειρηνοδικείου Χανίων, με την συμμετοχή εκπροσώπων κομμάτων, κινημάτων (όπως οι ΑΝ.ΕΛ Χανίων, ή ΔΗ.ΠΑ.Κ, το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων) , συλλογικοτήτων και πολιτών, για να αποτρέψουν την εκδίκαση πλειστηριασμών.

Το Σπουδαιότερο όμως εκτός από την κίνηση αυτή που δημιουργείτε και στα Χανιά όπως και στο Ρέθυμνο στο Ηράκλειο και σε όλη την Ελλάδα, είναι η κοινή απόφαση όλων ενάντια στους πλειστηριασμούς, χωρίς κομματικές ταμπέλες, πολιτικά οφέλη και αποκλεισμούς.

Το στοίχημα από όλους τους παρόντες στην κίνηση αυτή είναι η συνέχεια αυτού του αγώνα με την συμμετοχή περισσότερου κόσμου την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μην χαθεί κανένα σπίτι, από κατάσχεση στα Χανιά.

Το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων καλεί όλους τις Χανιώτισες και τους Χανιώτες,  να συσπειρωθούν, και να συμμετάσχουν ενεργά και δυναμικά με την παρουσία τους την Επόμενη Τετάρτη  29-10-2014 αλλά και κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων.


Η Ενότητα ή Συμμετοχή και ο Αγώνας του Ελληνικού Λαού η Ελπίδα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht