Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή : «Ο Καμμένος με διέγραψε εξ'αιτίας του Ε.ΠΑ.Μ.»!!! Τα συμπεράσματα δικά σας...


Η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή δήλωσε στις 2 Οκτωβρίου 2014 στον ΣΚΑΪ και στον μέγα Μπογδάνο πως ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος την κατηγόρησε μαινόμενος πως τόλμησε και έστειλε επιστολή χαιρετισμού στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), συνέδριο στο οποίο ήταν προσκεκλημένη να παραστεί με φυσική παρουσία, μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων, συλλογικοτήτων και κινημάτων, όπως είθισται σ'αυτές τις περιπτώσεις.

Πρόκειται για άλλη μια πολιτική μπανανόφλουδα ή μήπως για ένα ακόμα δείγμα της ανείπωτης ΜΠΟΧΑΣ που αναδύει σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της χώρας, δεξιά κι αριστερά; Τα συμπεράσματα δικά σας...

 ( Το στιγμιότυπο του βίντεο στο 20:42 με την επιστολή της Ραχήλ Μακρή στο συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ. εδώ https://www.youtube.com/watch?v=UyixE... )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht