Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  Πολιτική γραμματεία του ΕΠαΜ στα πλαίσια των αποφάσεων του Γ ‘ Συνεδρίου του Μετώπου έχει κλείσει ένα πρώτο κύκλο επαφών με όσες αντιμνημονιακές δυνάμεις ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, για την εύρεση κοινών θέσεων  με στόχο  την δημιουργία ενός ευρύτερου εθνικοαπελευθερωτικού  Μετώπου. 

Συγκεκριμένα , συναντήσεις έγιναν με ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα της Δραχμής, Σχέδιο Β’, Κίνημα δεν πληρώνω ενιαίο μέτωπο, και ΑΝΕΛ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.
Εκκρεμεί απάντηση από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ  στους οποίους έχουμε κάνει  ανάλογο κάλεσμα για μια πρώτη συνάντηση.

Όλες οι επαφές έγιναν σε θετικό κλίμα και με πλήρη διαφάνεια, γι αυτό άλλωστε όλες είχαν κοινό ανακοινωθέν προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα πρέπει να ενημερώσουμε κατηγορηματικά ότι  οι συναντήσεις αυτές δεν αποτελούν κανένα είδος συμφωνίας για κοινή κάθοδο στις  προσεχείς εκλογές.

Συνεπώς ότι διαρρέει στον τύπο ως φήμη για εκλογική συνεργασία, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.


02/01/2015
Το γραφείο τύπου του ΕΠαΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht