Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ε.ΠΑ.Μ.: Ο λαός σε εγρήγορση και επαγρύπνηση



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έδωσε ένα μεγάλο χτύπημα στις επιλογές της μνημονιακής πολιτικής της απελθούσας κυβέρνησης και των αφεντικών της. Αν και οι εκλογές δεν ήταν προϊόν της κινητοποίησης της κοινωνίας, στοιχείο που θα δέσμευε με αποφασιστικό τρόπο την νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις απαιτήσεις της, το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα απεγκλωβισμού από την υπάρχουσα κατάσταση.

Το ΕΠΑΜ χαιρετίζει την νίκη του ελληνικού λαού απέναντι στην διεθνή και ντόπια ολιγαρχία ως το πρώτο βήμα για την πλήρη απεξαρτοποίησή του από τα δεσμά της δουλοπαροικίας του χρέους. Μια νίκη που πρέπει να ενσωματώσει εκ νέου την εγρήγορση την επαγρύπνησή και την κινητοποίησή του ίδιου του λαού, για να αποτραπεί κάθε ψευδεπίγραφη διαπραγμάτευση που θα επιχειρηθεί χωρίς την ενεργή καταλυτική παρέμβαση και συμμετοχή του.

Το ΕΠΑΜ θα συνεχίσει να εργάζεται μέσα στον λαό, αποκλειστικά σε αυτή την κατεύθυνση μέχρι την τελική δικαίωση.


Από το Γραφείο Τύπου

27/01/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht