Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος 2011 (Βίντεο) – Οι απαντήσεις για έξοδο από την κρίση δόθηκαν.(Τσακαλώτος – Κατρούγκαλος – Βαρουφάκης υπουργοί πλέον με άλλες απόψεις τώρα !!!! και ο Καζάκης εξακολουθεί να ενημερώνει και να λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ στον Ελληνικό Λαό στο γνωστικό του αντικείμενο, αυτό της οικονομίας.


u039Bu0391u0399u039Au0397 u03A3u03A5u039Du0395u039Bu0395u03A5u03A3u0397

Στο ακόλουθο video, προβάλλονται συνοπτικά οι θέσεις τριών γνωστών οικονομολόγων της πατρίδας μας κι ενός συνταγματολόγου, σε μια από τις περίφημες και αξέχαστες λαϊκές συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος τον Ιούνιο του 2011.

Οι τρεις από αυτούς έχουν περάσει πλέον στο στίβο της κοινοβουλευτικής πολιτικής (Τσακαλώτος – Κατρούγκαλος – Βαρουφάκης) και ο Καζάκης εξακολουθεί να ενημερώνει τον κόσμο στο γνωστικό του αντικείμενο, αυτό της οικονομίας.


Ευκαιρία λοιπόν να συγκρίνουμε τις απόψεις του καθενός με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα από τότε, και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το τι θα έπρεπε ενδεχομένως να είχε γίνει, αλλά δεν έγινε. Συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να αντιδράσουμε αποτελεσματικότερα από τώρα και στο εξής, αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε πάλι ανάλογες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht