Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΤΔ ΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ΄΄ (ΔΕΣ ΑΝ ΄΄ ΞΕΧΑΣΕΣ ΄΄ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Οι παρακάτω πληροφορίες για το πρόσωπο του Προτεινόμενου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου απο τον πρωθυπουργό της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΄΄Αλέξη Τσίπρα τελικά δεν απευθύνεται στον ίδιο αλλά στους πατριώτες Έλληνες μη προεδρικούς του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως στον ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ που θα πρέπει να αγρυπνά, και να μην επαναπαύεται.


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξήγησε γιατί δεν επέλεξε πρόσωπο από την Αριστερά για την Προεδρία

Την ανάγκη επιδίωξης ευρύτερης συναίνεσης με την επίλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας ενώπιον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

 Χρειαζόμαστε υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης και ευρύτερης αποδοχής στην κοινωνία και στην Βουλή, συνέχισε ο πρωθυπουργός και τόνισε: Με αυτό το σκεπτικό προτείνω και σε συνεννόηση με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την σημασία της ενότητας στην κοινωνία και στο πολιτικό επίπεδο.
 «Η ευρύτερη πολιτική συναίνεση είναι απαραίτητη και η επιλογή δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη από την συγκυρία. Ακούστηκαν προτάσεις πολλές. Άκουσα την εύλογη πρόταση για εκλογή αριστερού Προέδρου της Δημοκρατίας, προφανώς όχι με αυξημένη πλειοψηφία. Η πρόταση είναι εύλογη, δεν υπήρξε ποτέ αριστερός Πρόεδρος, σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα.

Ομως η αριστερά δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική, συνέχισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας ότι η Αριστερά δεν διεκδικούσε τα αξιώματα για τον εαυτό της.

Χρεαζόμαστε έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας που να χαίρει ευρύτατης αποδοχής τόσο στην κοινωνία όσο και στην Βουλή των Ελλήνων που θα κληθεί αύριο να τον εκλέξει.

Ανακοίνωσε ότι η πρότασή του για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος και διευκρίνισε ότι έχει έρθει σε συνεννόηση με το συγκυβερνών κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το χλιαρό χειροκρότημα που ακούστηκε στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής είναι ενδεικτικό της έκπληξης που προκάλεσε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ότι η επιλογή του για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος λέει ο κύκλος του Πρωθυπουργού ήταν εκτός κυβερνήσεων ενώ παρότι ψήφιζε τους μνημονιακούς νόμους στις τοποθετήσεις του κρατούσε κριτική στάση. Ο κ. Παυλόπουλος εκφράζει καλύτερα την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ με την οποία έχει καλύτερη σχέση το Μέγαρο Μαξίμου και η οποία κρατά αποστάσεις από την συγκρουσιακή συπεριφορά του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ας δούμε λοιπόν ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  ο κος Προκόπης Παυλόπουλος 


 A.  Ήταν ο το Νο 2 πρόσωπο στην κυβέρνηση Καραμανλή, μια κυβέρνηση (των σκανδάλων, των μιζών, των κουμπάρων και των νεοφιλελεύθερων επιθέσεωνπου ευθύνεται για την καταστροφή τη χώρας, με την απραξία της και την οικονομική της πολιτική. 
Ο Καραμανλής μας παράτησε την κοπάνησε και άφησε τον Παπανδρέου και το συνάφι του να μας αποτελειώσουν και μετά εξαφανίστηκε συννενώντας, αργότερα στην κυβέρνηση Σαμαρο-Βενιζέλου ψηφίζοντας όλα τα μνημόνια.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος θεωρεί ακόμα και σήμερα όπως λέει ότι έχει κι άλλα να προσφέρει !!!!!  Μάλλον ως γλάστρα ή ζαρντινιέρα !!!!  

Β.  Υπήρξε ένας από τους χειρότερους υπουργούς της Μεταπολίτευσης, η προσωποποίηση του πελατειακού κράτους και του βολέματος των ''δικών μας παιδιών''.
Ο Κος Παυλόπουλος διόρισε 865.132 στο δημόσιο και μετά δεν τους πλήρωσε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. 
865.000 γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Παυλόπουλου!

Γ.  Ήταν ο Υπουργός εσωτερικών που με την απραξία του άφησε την κυβέρνηση να καλύπτει την αστυνομία στην υπόθεση Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ερωτηματικά διατυπώθηκαν για την ταυτότητα των κουκουλοφόρων που παρεισφρέουν στις διαδηλώσεις και προκαλούν φθορές, μετά από φωτογραφικό ντοκουμέντο που διακινήθηκε στο Διαδίκτυο. Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα στις 11/10/2008, δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες που απεικονίζουν κουκουλοφόρους και άντρες με πολιτικά που κρατούν σιδηρολοστούς και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα εντός του αστυνομικού κλοιού στο κέντρο της Αθήνας.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουκουλοφόροι και άντρες με πολιτικά με αστυνομικους

Το ρεπορτάζ βασίσθηκε και στη μαρτυρία του Θεοδώρου Μαργαρίτη, μέλους της πολιτικής γραμματείας του Συνασπισμού, σύμφωνα με την οποία κατά τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ παρατήρησε ομάδα 5 ανθρώπων με κουκούλες και πέτρες στα χέρια, από τους οποίους ζήτησαν ταυτότητα και ετράπησαν σε φυγή.

  


Ό άνθρωπος και πατέρας κος Παυλόπουλος που πριν δώσει τη συνέντευξη στην ΕΡΤ για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και το κάψιμο της Αθήνας το 2008, χωρίς να ξέρει πως τον παίρνουν οι κάμερες χασκογελούσε και μόλις άκουσε το "πάμε" του σκηνοθέτη, πήρε δραματικό ύφος, προσπαθεί να δείχνει στεναχωρημένος. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ 



Δ.  Συμμέτοχος και όχι αμέτοχος ο κος Παυλόπουλος ως υπουργός, στα πολιτικά παρασκήνια και τον στρατιωτικό νόμο (σε μια Δημοκρατική χώρα την Ελλάδα) που συζητήθηκε ως λύση στις κυβερνητικές συσκέψεις, των κατά τα άλλα Δημοκρατικών Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.
Η παραίτηση του δε  δεν έπαιξε κανέναν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων. Ήταν μια προσπάθεια διάσωσης προσχημάτων, την προσπάθεια… τον τρόμο ουσιαστικά μπροστά στις μεγάλες ευθύνες που είχε η κυβέρνηση Καραμανλή.

Τηλεγράφημα του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Associated Press.

Η Ελλάδα εξέτασε την κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις ταραχές του 2008
 Η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση της Ελλάδας εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνει χρήση των ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια των μαζικών ταραχών του 2008, αλλά τελικά απέριψε την ιδέα, όπως παραδέχηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας σε ένα ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα», το οποίο προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση της ΝΕΤ την Τετάρτη, παραδέχτηκε ότι το θέμα κήρυξης στρατιωτικού νόμου εξετάστηκε κατά τη διάρκεια μιας κυβερνητικής επιτροπής που έλαβε χώρα την ημέρα των μεγάλων επεισοδίων.


«Εξετάστηκε το ενδεχόμενο. Αλλά και οι ίδιοι που το πρότειναν κατέληξαν ότι αυτό δεν θα ήταν δυνατόν. Γιατί μπορούσε να έχει πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Και κυρίως, να κλονίσει την εικόνα ενός δημοκρατικού κράτους», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος στην εκπομπή. Κατά το παρελθόν οι υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης είχαν αρνηθεί ότι είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο παρέμβασης των ενόπλων δυνάμεων για την καταστολή των μαζικών αντιδράσεων το 2008.

Ε .  Θυμάσαι κε Τσίπρα και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ την ανοιχτή καταγγελία της κυβέρνησης Καραμανλή που συμμετείχε ο Κος Παυλόπουλος που στοχοποιούσε το ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση σαν υποκινητή και συμμέτοχο ηθικό αυτουργό στα γεγονότα του 2008.

Ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας 
Η ΝΔ κάνει λόγο για «πέμπτη» φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ με «εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του». «Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μια ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών». Άμεση ήταν η αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα».

«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών» αναφέρει η πρωτοφανής ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση κατηγορούνται επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής» στοχοποιούν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους «δίνοντας τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο».
«Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει» καταλήγει η ανακοίνωση.

«Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού» απαντά οΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην ανακοίνωση της ΝΔ

Η συμπόρευση της Χρυσής αυγής θα πρέπει να θεωρηθεί απολύτως τυχαία !!!!
ΣΥΡΙΖΑ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑ 2 : ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ἉΥΓΗΣ῾ ΥΜΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2008......

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ανάρτησή μας από το 2010. Ο ΣΥΡΙΖΑ  υμνεί και γιορτάζει την βία του Δεκεμβρίου του 2008, ενώ σήμερα κλαίγεται για ένα ποτήρι νερό που δεν έπιασε καν την Δούρου, αλλά τον......Παυλόπουλο.


ΣΤ .  Στο πάνελ του ΑΝΤΕΝΑ στην εκπομπή του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη που ο Κασιδιάρης επιτέθηκε σε μια γυναίκα την Λιάννα Κανέλη που ήταν δίπλα του, αυτός άπραγος άφησε μια γυναίκα να τα βάλει με τον Κασιδιάρη και να δεχτεί γροθιές στο πρόσωπο  απ' τον τραμπούκο Ναζί. Όλοι οι συμμετέχοντες στο πάνελ αντέδρασαν για να προστατέψουν την βουλευτή του ΚΚΕ, εκτός του κ. Παυλόπουλου που καθόταν στην θέση του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Μα ο Κασιδιάρης από τα δικά μας παιδιά είναι άλλωστε !!!!


Η.  Ο κος Παυλόπουλος στην θητεία του στο Υπ. Εσωτερικών, συσφίχτηκε η σχέση των Νεοναζί της Χρυσής Αυγής με τα σώματα Ασφαλείας, και οι «αγανακτισμένοι κάτοικοι» στους «νοικοκυραίους» του Δεκέμβρη 2008 και δημιουργήθηκαν  οι «Επιτροπές Κατοίκων», στον Άγιο Παντελεήμονα.

Θ .  Ψήφιζε μεν διαφωνούσε δε. Το 2009 – 2010 ως βουλευτής αντιπολίτευσης καταψηφίζει το πρώτο μνημόνιο που έφερε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Τον Φεβρουάριο όμως του 2012, αμετανόητος μνημονιακός νεοφιλελεύθερος με την ΝΔ να στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου, ψηφίζει το δεύτερο μνημόνιο και κάθε σχετικό μέτρο έως και τον Ιανουάριο του 2015
Ψήφισε το μνημόνιο Σαμαρά και οτιδήποτε άλλο ήθελε ο Σαμαράς. Όταν δεν ήθελε να ξαναεκλεγεί, έγινε όψιμος αντιμνημονιακός και το έπαιξε ήρωας και αντιστασιακός  


   
Ο κος Παυλόπουλος σύμφωνα με τα παραπάνω κε Τσίπρα 

Όχι μόνο δεν εκφράζει την κρίση του ελληνικού λαού, αλλά είναι ο εκφραστής όλου του εθελόδουλου προδοτικού χυδαίου βλεγδηρού και επικίνδυνου πολιτικού συστήματος για την χώρα που ο Ελληνικός Λαός οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα θέλησαν με την ψήφο τους να κάνουν ένα πρώτο αποφασιστικό αλλά όχι τελικό βήμα, για την απόκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας και της πολυπόθητης εθνικής τους ανεξαρτησίας. 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει και επιβάλλεται σύμφωνα και με την νωπή λαϊκή εντολή να είναι : 
Έλληνας Πατριώτης, Δημοκράτης, Αντιφασίστας, Αντιρατσιστής να μην έχει σχέση με το παλιό διεφθαρμένο και αντιλαϊκό πολιτικό καθεστώς, χωρίς μνημονιακό παρελθόν. 

Η επιλογή του ΠΤΔ  είναι μια επιλογή, ειδικά σήμερα πρέπει να συμβολίζει την ανυποχώρητη εθνική στάση, και ΟΧΙ την συναίνεση  στις μνημονιακές δολοφονικές δυνάμεις που θέλουν την υποδούλωση και τον αφανισμό του Ελληνικού Λαού.

Ο αγώνας για μια ελεύθερη πατρίδα θέλει την αγωνιστική παρουσία όλου του λαού. Γι αυτό πρέπει να είναι διαρκής και να έχει ένταση και διάρκεια, για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα και υποχωρήσεις για μια λύση υπέρ του λαού και της πατρίδας.

 '' ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ '' 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht