Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Δυναμικά και Μαζικά στο παλλαϊκό συλλαλητήριο και στα Χανιά σήμερα στίς 18:00 μμ. 15-02-2015 στην πλατεία της αγοράς. Για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα και υποχωρήσεις.

apaitoume2-large

Ανακοίνωση

Το Μέτωπο συμμετέχει δυναμικά στις κινητοποιήσεις της Κυριακής 15/2/2015 και καλεί για μαζική συμμετοχή όλα τα μέλη και τους φίλους του, καθώς και τον αθηναϊκό λαό στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στο πεζοδρόμιο μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (στη δεξιά πλευρά), για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα και υποχωρήσεις.


Το ΕΠΑΜ Χανίων καλεί όλους τους Χανιώτες τα μέλη και τους φίλους του να πάρουν μέρος Δυναμικά και Μαζικά στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου στην Πλατεία της Αγοράς.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ! ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ! 
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht