Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σε όλη την Ελλάδα, και στα Χανιά ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 11-03-2015 με μια φωνή ΄΄ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΄΄ Χανιώτισσα, Χανιώτη ένωσε την φωνή σου και πάρε μέρος, είναι χρέος μας σαν Έλληνες Πολίτες στο Ειρηνοδικείο Χανίων.


Η συνέχεια του κράτους - τραπεζών που συνεχίζει (δυστυχώς μέχρι και σήμερα) να είναι ηθικός αυτουργός των 7.000 και πλέον Ελλήνων που έχουν φύγει από την ζωή εξαιτίας των χρεών και των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετώπιζαν. Τέτοια θύματα τους είναι η μάνα και ο γιος της που έβαλαν τέρμα στην αβάσταχτη ζωή τους από τις πιέσεις των αδίστακτων τραπεζών στην Χαλκίδα.

Χρέος όλων μας να μην υπάρξουν άλλα θύματα Ελλήνων συμπατριωτών μας.

ΦΤΑΝΕΙ  ΕΩΣ  ΕΔΩ


 


Το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων καλεί όλους τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες, να συσπειρωθούν, και να συμμετάσχουν ενεργά και δυναμικά με την παρουσία τους την Τετάρτη 09-03-15 αλλά και κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων.


ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ !!!
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ 

΄΄Τον πρώτο και τελευταίο Λόγο θα τον έχει ο ΄΄ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΄΄και μόνο αυτός. 

Η Ενότητα ή Συμμετοχή και ο Αγώνας του Ελληνικού Λαού

η Ελπίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht