Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Όχι μόνο Μπαρουφάκης αλλά και Μπα- Ρουφογάλης * - (Καλωδιωμένοι ΄΄απλοί παρατηρητές΄΄(σε ρόλο καταδότη - ρουφιάνου) άνεργοι έλληνες φοιτητές και νοικοκυρές με 2μηνη πρόσληψη, υποδυόμενοι τους πελάτες με εικόνα και ήχο θα αλλάξουν την ΄΄φοροδοτική μας συμπεριφορά΄΄Οι Financial Times μέσα στη λίστα μεταρ-ρυθμίσεων που έστειλε ο υπουργός Οικονο-μικών  στο Eurogroup υπάρχουν οι προτάσεις: 

«Μεγάλος αριθμός των ερασιτεχνών ερευνητών θα προσλαμβάνεται για ένα αυστηρά περιορισμένο χρονικό διάστημα (που δεν θα είναι μεγαλύτερο των δύο μηνών και δεν θα τους δίνει καμία προοπτική......επαναπρόσληψης) για να υποδύονται, μετά από κάποια βασική εκπαίδευση, ως πελάτες εκ μέρους των φορολογικών αρχών ενώ θα είναι καλωδιωμένοι με συσκευές καταγραφής ήχους και εικόνας» και σύμφωνα με το σκεπτικό του «Και μόνο η "είδηση" ότι χιλιάδες απλοί "παρατηρητές" (ρουφιάνοι δηλαδή ) βρίσκονται παντού όντας εξοπλισμένοι με συσκευές καταγραφής ήχου και εικόνας εκ μέρους των φορολογικών αρχών έχει τη δυναμική να αλλάξει τάχιστα τη φοροδοτική συμπεριφορά».

ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ είναι πεθαμένη με λουκέτα κάθε μέρα των μικρών καταστημάτων και όχι των πολυεθνικών.  Θα φέρει και τον  «ρουφιάνο καταδότη» να τα τελειώσει; 
Αμερικανιές όχι δεν γίνονται στην Αμερική αυτά .... που τα είδε μέσα στο θολωμένο του μυαλό !!!! Δεν τους ξέρει τους φοροφυγάδες μεγαλο-καναλάρχες-εφοπλιστές-πολυεθνικές-εθνικούς εργολάβους- τράπεζες-εταιρείες οφσόρ και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.  


Πάνε να βάλουν τον ελληνικό λαό να μπει σε περιπέτειες να πλακώνει ο ένας τον άλλον, και μάλιστα άνεργους συμπολίτες μας που θα τους φορέσουν την κουκούλα του ΄΄καταδότη΄΄ 
για ένα κομμάτι ψωμί !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht