Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Ανοιχτή Επιστολή του Ε.ΠΑ.Μ. για τους παρακρατικούς μηχανισμούς
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον κύριο Αλέξη Τσίπρα,
Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Κοινοποίηση:
κ. Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο ΑΝΕΛ
Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Το Ε.ΠΑ.Μ., όπως και το κόμμα σας, γνωρίζει ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συνεργατών και υπαλλήλων του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη και «άλλων» κρατικών υπηρεσιών, που ως έργο τους μέχρι τώρα είχαν την ύπουλη συμμετοχή τους στις αντιεξουσιαστικές ομάδες.

Υπάρχουν πάμπολλα ντοκουμέντα και φωτογραφίες που το πιστοποιούν.

Σκοπός τους ήταν, είτε η πρόκληση προβοκατόρικων ενεργειών στις πορείες και τις συγκεντρώσεις μεταξύ των διαδηλωτών , είτε να διαλύουν με επιθέσεις και καταστροφές τις λαϊκές διαμαρτυρίες προκαλώντας την παρέμβαση των ΜΑΤ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία εντυπώσεων που οδηγούσαν στην καταστολή και διάσπαση του λαϊκού κινήματος και την αξιοποίηση τους , μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ, στη διαμόρφωση πολιτικού κλίματος για την τρομοκράτηση της κοινωνίας.

Επειδή η περίοδος που ζει ο λαός και η πατρίδα μας είναι στην κόψη του ξυραφιού και επειδή «έχει ο καιρός γυρίσματα»:

Ζητάμε την άμεση διάλυση αυτών των παρακρατικών ομάδων και την ενημέρωση του λαού για τα μέτρα που λάβατε, ώστε να εκλείψει αυτή η μάστιγα που έχει τις ρίζες της στο σκοτεινό παρελθόν του εθνικού διχασμού.

Κοινοποιούμε, εν αναμονή των ενεργειών και της δημόσιας τοποθέτησης σας στο θέμα.

Η Πολιτκή Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

07/03/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht