Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Το ντοκιμαντέρ της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης που δεν τολμά έστω να αναφέρει κανένας δημοσιογράφος η να αναμεταδώσει κανένα Ελληνικό κανάλι !!!! Σκηνοθέτησαν την κρίση στην Ελλάδα με την συνεπικουρία των Γερμανών οι Γάλλοι με τον Στρος Σκάν (που πήγαινε για την προεδρία της Γαλλίας) για να εμφανίσουν τις τράπεζες τους καθαρές χωρίς χρέη!!! Παρέκαμψαν την Νομοθεσία που απαγόρευε τον δανεισμό της Ελλάδας παρά ΄΄μόνο την Διαγραφή του χρέους΄΄ ενώ σε έκθεσή του το ΔΝΤ έλεγε ότι τα μνημόνια που επέβαλαν θα προκαλούσαν βαθιά ύφεση με δραστική μείωση της αγοραστικής δύναμης με σοβαρό κίνδυνο του κοινωνικού ιστού.


(Επιλέξτε αυτόματη μετάφραση υποτίτλων στα Ελληνικά.)




Doku 2015 Die Story im Ersten : Die Spur der Troika [09.03.15] Neu

Dokumentation 2015 Die Story im Ersten : Die Spur der Troika [09.03.15] Neu Mit dem Regierungswechsel in Griechenland ist eine Institution in den Vordergrund..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht