Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο Δημήτρης Καζάκης, στο e-roi, στις 12 Μαρτίου 2015. Ετοιμάζουν τάχιστα τον Ευρωπαϊκό Στρατό (με διάλυση των Στρατών των 28 χωρών της Ευρώπης) με επικεφαλής την Γερμανία για την κατάλυση των ριζοσπαστικών λαών με πρώτη την Ελλάδα !!! Μετά την Οικονομική Χούντα έρχεται και η Στρατιωτική !!!! Ποιος ο Νέος ρόλος του Πρώην ΓΕΕΘΑ Κωσταράκου για τις υπηρεσίες του στην Γερμανία(κατάθεση στεφάνου στο Γερμ. Νεκροταφείο Διονύσου κλπ.). Ακούστε τί λέει ο συνεχιστής του Χίμλερ του Χίτλερ υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.Το Νέο Υπερατλαντικό Σύμφωνο για επικίνδυνη ανάφλεξη με την Ρωσία με την συνάντηση στις ΗΠΑ του Νομπελίστα πρόεδρο Ομπάμα και της Μέρκελ.




Για επικοινωνία: mikrofonodk@gmail.com. Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht