Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο Δημήτρης Καζάκης, στο e-roi, στις 23 Μαρτίου 2015. Αυξήθηκαν οι Κόροι του εμπορ. στόλου των εφοπλιστών και μηδενίστηκαν οι Φόροι συνεχίζουν και σήμερα το καθεστώς της πλήρους ασυδοσίας και ασυλίας από την εποχή της Χούντας!!! μαζί με τις Τράπεζες λυμαίνονται την Ελλάδα σε βάρος των Αδυνάτων!!! Δανειακή Σύμβαση και μνημόνιο έχουν αποφασιστεί ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ με την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Συριζα-Ανελ που δεν δικαιούται να έρθει στην Βουλή!!! Σήμερα υπάρχουν οι Δημοκράτες πατριώτες Έλληνες Δεξιοί ή Αριστεροί που υπερασπίζουν την πατρίδα την Θρησκεία των πατέρων μας και την οικογένεια μας!!! Και υπάρχουν και η καθεστωτική Δεξιά και Αριστερά σήμερα που έχουν ξεπουληθεί στον Διάολο !!!


 "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" του e-roi σήμερα, 23 Μαρτίου 2015, ο Δημήτρης Καζάκης οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. μαζί με τους: Θέμη Συμβουλόπουλο και Γιάννη Αθανασιάδη Α' & Β' συντονιστές αντίστοιχα της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.


Για επικοινωνία: mikrofonodk@gmail.com. Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht