Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο Δ. Καζάκης εφ’ όλης της ύλης στο kontra channel με τον Αιμίλιο Λιάτσο — 10 Μαρτίου 2015. Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και μας οδηγούν με κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΄΄Αριστεράς +ΑΝΈΛ΄΄ σε μνημόνιο και παραπέρα φτωχοποίησης του ελληνικού Λαού η εμπεριστατωμένη, σταθερή και πλήρως σχεδιασμένη πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ για έξοδο από την καταστροφική παραμονή στην Ε.Ε και το Ευρώ και η ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της εθνικής οικονομικής ανάτασης, κερδίζει έδαφος στον Λαό. Μεγάλη ακροαματικότητα της εκπομπής με μεγάλη συμμετοχή του Κοινού και πολλών ερωτήσεων που ξαφνιάζει τον Δημ/φο Αιμίλιο Λιάτσο. Μεγαλύτερη ακροαματικότητα και απο την εκπομπή ΄΄Ενικός΄΄ του Χατζηνικολάου στο Alpha !!!!




Επίσης ακούστε την Συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη στον Λευτέρη Τηλιγάδα, στο ραδιόφωνο του ΔΥΤΙΚΑ FM 96.1 με σχόλια για τους χειρισμούς της 
νέας κυβέρνησης απέναντι στούς δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht