Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ο Δ. Καζάκης στο Kontra channel με τον Αιμίλιο Λιάτσο — 27 Φεβρουαρίου 2015 (Σχόλιο ΕΠΑΜ Χανίων)

Σχόλιο ΕΠΑΜ Χανίων : Ο Δημήτρης Καζάκης από τις σπάνιες φορές έως καθόλου που Δημοσιογράφοι σαν τον Λιάτσο φιλοξενούν σε εκπομπή τους. Δείτε πόσο καινοί, αδιάβαστοι και καθεστωτικοί οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και πόσο χαμηλά πέφτουν στον Αληθινό λόγο, την εμπεριστατωμένη Οικονομοτεχνική ανάλυση του Πατριώτη προπάντων Δημήτρη Καζάκη. Αυτό όμως που έκανε αίσθηση είναι το μεγάλο ενδιαφέρων του κοινού για να ακούσει που ΄΄αναγκάζει΄΄ τον δημοσιογράφο να τον καλεί σε επόμενη συζήτηση. (δείτε το)

    

Ο οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, προσκεκλημένος στην εκπομπή «kontra 24″ με τον Αιμίλιο Λιάτσο, στο τηλεοπτικό κανάλι kontra channel . Στο πάνελ της εκπομπής επίσης συμμετείχαν: Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, το μέλος της Π. Γ. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τάσος Κορωνάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο δικηγόρος Δημήτρης Φίλης και ο δημοσιογράφος Θάνος Πασχάλης. 27 Φεβρουαρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht