Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

“Αυτοκτόνησαν” τον Γερμανό πρωταγωνιστή των “λαδωμάτων” της Siemens σε πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ! (Σχόλιο ΕΠΑΜ Χανίων)


Σχόλιο ΕΠΑΜ Χανίων : Ελπίζουμε να μην σταθεί εμπόδιο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ΄΄αυτοκτονία΄΄  του πρώην επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της Siemens Heinz-Joachim Neubuerge ώστε να φέρει στο φως όλα τα σκάνδαλα και τους υπαίτιους των γνωστούς και αγνώστους. 
Γιατί δεν αρκεί να το αναφέρει έμμεσα ο κος Βαρουφάκης στο Σόιμπλε και το σινάφι του που κουνάνε το δάκτυλο στον Ελληνικό λαό, αλλά να προβούν στην ετυμηγορία των ενόχων Γερμανών και Ελλήνων και την άμεση τιμωρία τους για τα δεινά που προκάλεσαν στον Ελληνικό λαό. 
Ειδάλλως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συντελέσει στην απόκρυψη τους, και θα έχει την ίδια ευθύνη με την προηγούμενη Δοσίλογη κυβέρνηση !!!! 

SiemensApateon

Νεκρός σε ηλικία 62 ετών βρέθηκε στο σπίτι του στο Μόναχο ο πρώην επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της Siemens Heinz-Joachim Neubuerger, πρωταγωνιστής του σκανδάλου δωροδοκιών της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα. Ο θάνατος του αποδίδεται σε “αυτοκτονία”.
Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β.Σόιμπλε στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη ότι ο καθένας έχει την ευθύνη να καθαρίζει τα του οίκου του
Ήταν ο πλέον στενός συνεργάτης του ισχυρού άνδρα της Siemens στην Ελλάδα του Μ.Χριστοφοράκου και από κοινού είχαν “λαδώσει” σημαντικό τμήμα της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατά τις δεκαετίας του 1980 και του 1990.
Η παρουσία του Heinz-Joachim Neubuerger ήταν πολύ συχνή στην Αθήνα και πρωταγωνιστούσε σε συναντήσεις στελεχών του ΟΤΕ και μεγάλης ελληνικής ιδιωτικής εταιρείας, ενώ το όνομα του “κοσμεί” πολλές σελίδες της δικογραφίας για το σκάνδαλο Siemens.

Αυτός ενέκρινε όλες τις πληρωμές στον πρώην υπουργό Τ.Μαντέλη, τον Τ.Τσουκάτο, τα δώρα σε Κ.Μητσοτάκη κλπ, ενώ είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στις συμβάσεις για το σύστημα επικοινωνιών μάχης ΕΡΜΗΣ του Ελληνικού Στρατού, την σύμβαση των υποβρυχίων Type 214 κλπ.
Στενός φίλος του Μ.Χριστοφοράκου, μαζί μοιραζόντουσαν τα δισεκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων που άρπαζαν.

Έλληνας δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων στο σκάνδαλο είχε πει σε συνεργάτη του defencenet.gr αναφορικά με το πρόγραμμα ΣΕΖΜ ΕΡΜΗΣ¨(το συγκεκριμένο σκάνδαλο της είχε αποκαλύψει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ τον Δεκέμβριο του 2006 όταν τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε) ότι “Αν ο Heinz-Joachim Neubuerger ανοίξει ποτέ το στόμα του θα πάει φυλακή η μισή ελληνική Βουλή¨.
Η Siemens τον πήγε στα δικαστήρια για να δικαιολογήσει καταστάσεις και κέρδισε τη δίκη το Δεκέμβριο του 2013 με το δικαστήριο να επιδικάζει στην γερμανική εταιρεία αποζημίωση από τον Neubuerger 15.000.000 ευρώ τα οποία ποτέ δεν κατέβαλε.
Τελικά έφτασαν σε διακανονισμό τον Αύγουστο του 2014 μειώνοντας την πληρωμή στα 2.500.000 ευρώ, ένα ποσό που οι μέτοχοι κατά την ετήσια σύνοδο της Siemens ενέκριναν στις 27 Ιανουαρίου.

Εκτός από την Ελλάδα o Heinz-Joachim Neubuerger συμμετείχε σε “λαδώματα” και εκμαυλισμούς αξιωματούχων και σε άλλες ένδεκα χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht