Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

΄΄Ο Γκίκας Χαρδούβελης γνώριζε κάτι… περισσότερο;΄΄ Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)




Μέγα πολιτικό ζήτημα συνιστά η αποκάλυψη του πρώην προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη ότι από την 20-1-2015 έχει επισήμως ζητηθεί να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη.

Το γεγονός ότι ένας πρώην ΥΠΟΙΚ «φυγαδεύει» τα χρήματά του στο εξωτερικό, δυο τινά μπορεία να σημαίνει: Ή δεν εμπιστεύεται την οικονομική πολιτική που ασκεί ο ίδιος και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ή γνωρίζει κάτι το οποίο αγνοούν οι πολίτες. Αραγε τι; Μήπως μια προσυμφωνημένη «επίθεση» στις καταθέσεις κατά το πρότυπο της Κύπρου;

Κατά τα άλλα, δεν παρέλειπε με κάθε ευκαιρία να κουνά απειλητικά το δάκτυλο στους φτωχοποιημένους πολίτες, που δεν εκπλήρωναν το «πατριωτικό καθήκον» τους!

Το ΕΠΑΜ έχει εγκαίρως επισημάνει ότι λύση στα προβλήματα των πολιτών δεν πρόκειται να δοθεί ούτε από τους πολιτικούς που λυμαίνονταν τόσα χρόνια την πατρίδα μας, ούτε από καινοφανείς και δήθεν υπερκομματικούς εκπροσώπους της άρχουσας τάξης, ούτε από τεχνοκράτες που υποδεικνύονται από τους εξωχώριους δυνάστες της χώρας μας, όπως ο εν λόγω πρώην ΥΠΟΙΚ. Λύση θα δοθεί μόνο από τους ίδιους τους πολίτες.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι πλέον προφανές ότι δικαιώνεται πλήρως ο χαρακτηρισμός που είχε υιοθετήσει το ΕΠΑΜ για την προηγούμενη κυβέρνηση, που δεν είναι άλλος από το «κυβερνώσα συμμορία»!

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Αθήνα 08/03/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht