Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Έτσι ορθώνουν ανάστημα κύριε Τσίπρα και κύριε Βαρουβάκη οι Έλληνες !!! Πάρτε μάθημα από τον Έλληνα φοιτητή !!! Στον επικεφαλής του Eurogroup,Γερούν Ντάισελμπλουμ, στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ στην Ολλανδία


Με δυναμική παρέμβαση ο Έλληνας φοιτητής απευθυνόμενος 
στον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Συνεχίζετε να δίνετε δάνεια στην Ελλάδα για να αποπληρώσει άλλα δάνεια. Γνωρίζετε πολύ καλά την κατάσταση. Προωθείτε εδώ και πέντε χρόνια την ίδια ακριβώς λιτότητα και στην Ολλανδία. Προτείνατε περικοπές έξι δισεκατομμυρίων την περασμένη χρονιά. Αυτό οδηγεί στην περικοπή κονδυλίων για την εκπαίδευση, την υγεία, για όλα. Την ίδια στιγμή επιτρέπετε να λέγεται στον Τύπο ότι κάθε Ολλανδός έχει δώσει 700 ευρώ απευθείας σε κάθε Έλληνα για τα πακέτα διάσωσης» 

Ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα «δεν ευθύνονται οι Βρυξέλλες, αλλά η ελληνική κοινωνία και οι κυβερνήσεις της χώρας».
«Οι ευρωπαίοι εταίροι επιχειρούν να βοηθήσουν στην κατάσταση. Κατηγορείτε εμάς αλλά στην Ελλάδα υπήρχε πρόβλημα διαφθοράς πριν την κρίση. Αν η νέα κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή θα τη στηρίξω» πρόσθεσε ο Ντάισελμπλουμ.
Καταλαβαίνεις τώρα ποιος είναι ο στόχος τους ποιος άλλος «η ελληνική κοινωνία» που ευθύνεται και όχι ΑΥΤΟΙ που έκαναν ΚΑΤΟΧΗ και κατέστρεψαν με τους ντόπιους συνενόχους τους την Ελλάδα.
Και καταγγέλουν και τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ τους τις «κυβερνήσεις της χώρας» ενώ αυτοί θέλουν ΞΑΝΑ «να βοηθήσουν την κατάσταση» να μας ξεκάνουν δηλαδή τώρα μια και καλή!!!  

Επίσης στις χώρες τους είναι όλοι ΑΓΓΕΛΟΙ πάντα άλλωστε ήταν αυτοί οι Ούνοι σαν Άρια και Αμόλυντη φυλή που είναι, δεν είχαν ούτε έχουν Διαφθορά.
Η ΖΙΜΕΝΣ και τα υποβρύχια δικά μας είναι μάλλον ελληνικά!!!! 
Και τους Κατηγορούμε ΝΤΡΟΠΗ μας !!!

Το ερώτημα επίσης είναι αν στήριξαν καθόλου μέτρα για την φοροδιαφυγή τα 5 αυτά μαύρα χρόνια των Μνημονίων των Εθελόδουλων κυβερνήσεων Παπανδρέου - Παπαδημου -Σαμαροβενιζέλου, και θέλουν τώρα να «στηρίξουν» ΞΑΝΑ τους ίδιους Μεγαλο-φοροφυγάδες με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

'' Ο λύκος κι αν γέρασε και άλλαξε το μαλλί του ούτε την γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του ''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht