Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ηρθε ξανά η ώρα να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ
Το νέο ΟΧΙ των Ελλήνων, δε βρίσκει απέναντί του τη ναζιστική γερμανία, αλλά μια παράνομη κυβέρνηση που κρατιέται στην εξουσία με εκβιασμούς, με ψεύδη και με γκαιμπελική προπαγάνδα, αλλά η θητεία της κρέμεται ακόμα από μια κλωστή.
Μια κυβέρνηση που υπό το βάρος εχθρικών πιέσεων, υποκύπτει στην εθνική μειοδοσία, υπογράφοντας την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη της Ελλάδας, πουλώντας το σύνολο του Δημόσιου Πλούτου, της περιουσίας που ανήκει σε όλους τους Ελληνες, ενώ υποθηκεύει και την ιδιωτική τους περιουσία, παρασύροντάς τους να πιστέψουν ότι γίνεται για το καλό τους. Για ένα μισθό, για μια σύνταξη των 300 ευρώ. Τόσο φτηνούς μας πέρασαν.
Η κατάλυση του Συντάγματος είναι εδώ και μήνες γεγονός, με τη σύναψη της πρώτης δανειακής σύμβασης, του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου.
Η μόνιμη εποπτεία από ξένες δυνάμεις αποτελεί κατοχικό καθεστώς, που περιγράφεται ως “συνεργασία” ακριβώς για να καλυφθεί πίσω από ένα πέπλο ψεύτικης νομιμότητας.
Γνωρίζουμε ότι η “συνεργασία” αυτή σύντομα θα υποστηριχθεί και από τη στρατιωτικο-αστυνομική δύναμη της Eurogendfor που έχει ιδρυθεί για την καταστολή των εξεγέρσεων στις χώρες μέλη της Ε.Ε.
Το νέο ΟΧΙ των Ελλήνων, είναι αντάξιο του ΟΧΙ του '40, γιατί προβάλλει από τα ίδια ιδανικά, της φιλοπατρίας και της εθνικής περηφάνειας.
ΟΧΙ, ακόμα κι αν οριακά και κάτω από απίστευτους εκβιασμούς και απειλές ψηφίστηκε η οριστική παράδοση της χώρας στα πολυεθνικά οικονομικά συμφέροντα, δεν θα περάσουν τα μέτρα της Γενοκτονίας των Ελλήνων.
ΟΧΙ, γιατί τώρα ξέρουμε όλη την αλήθεια, για το ποιοί, πως και γιατί έστησαν αυτόν τον οικονομικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας και άλλων χωρών.
ΟΧΙ, γιατί πάνω απ' όλα βάζουμε την αγάπη για την πατρίδα και για τα παιδιά μας, για τη Δημοκρατία και την Εθνική Περηφάνεια μας.
ΟΧΙ, δεν θα τους περάσει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ
ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική τοποθέτηση, ΟΧΙ στους εξουσιαστές των ονείρων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht