Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Δήμ(ι)ος Χανίων: Αποκαλυπτικό έγγραφο: Συμμετέχει στους πλειστηριασμούς ο Δήμος Χανίων

Top-001


Ο Δήμος Χανίων βγάζει «γαμψά νύχια»… μέσω πλειστηριασμών προς τους δημότες του. Αναστάτωση και σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Δήμος Χανίων με έγγραφό του προς τους Συμβολαιογράφους του Νομού εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τους πλειστηριασμούς σε βάρος των δημοτών του!!!
Αναλυτικά το έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων προς τους Συμβολαιογράφους του Νομού Χανίων με ημερομηνία 28/06/2013 και αρ. Πρωτ.: 53108 που παρουσιάζουμε σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα αναφέρει:
 
«Παρακαλούμε όπως στη λίστα δημόσιων υπηρεσιών που ενημερώνετε για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών προστεθεί και η υπηρεσία μας λόγω έννομου συμφέροντος προκειμένου να απαιτεί τις βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές.»
Το έγγραφο υπογράφει η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών κα. Βανδουλάκη Δέσποινα.
Και εξπρές κατασχέσεις καταθέσεων
Έκπληκτοι πολλοί Χανιώτες που περιμένουν ένα μικρό έμβασμα για να ζήσουν και να τα βγάλουν πέρα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, βλέπουν να εξαφανίζονται ακόμα και μηδαμινά ποσά από τους λογαριασμούς τους όπως (300) τριακόσια ευρώ, χρήματα όμως απαραίτητα,  έστω και λίγα που είναι, για την επιβίωσή τους.
Φαίνεται ότι κανένας φραγμός και κανένα όριο δεν έχει η αδηφάγος μανία των δανειστών και των αδίστακτων υποτακτικών τους. Η κατάσταση αυτή οδηγεί πολλούς συνανθρώπους μας σε απόγνωση.

Πηγή: Αγώνας της Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht