Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Ο Δημήτρης Καζάκης, στο e-roi, στις 26 Μαρτίου 2015. Ετοιμάζουν την κατάλυση της κρατικής υπόστασης με στόχο να γίνει μηχανισμός λειτουργίας από τους ΄΄Θεσμούς΄΄ της Ε.Ε. Αν τους αφήσει ο Λαός, Αν... περιμένει τους 4 μήνες και υπογράψουν το νέο μνημόνιο (συμβόλαιο) τότε η κατηφόρα θα είναι χωρίς επιστροφή !!! ΄Τότε που θα σας τα έχουν πάρει όλα!!!! Φροντίστε σαν πολίτες που θα καταφύγετε γιατί αυτοί έχουν κάνει το Κουμάντο τους!!! Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματα : ΄΄Έτσι μας λέγανε για τον ξεσηκωμό περιμένετε νά'χει μπουνάτσα ο καιρός,περιμένετε να σας δώσουν όρντινο οι ξένοι, αλλά εμείς ανοιχτήκαμε στο φουρτουνιασμένο πέλαγος ............


Για επικοινωνία: mikrofonodk@gmail.com. Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht