Τρίτη 14 Ιουνίου 2016







Του Δημήτρη Κυπριώτη
Διάβαζα, σε κείμενο του έγκυρου αρθρογράφου Γ. Λεονταρίτη, το συσχετισμό που έκανε μεταξύ των ενεργειών του «Ανταλκίδα», σπαρτιάτη ναύαρχου, που το 386 π.Χ είχε εμπνευσθεί μια υποτιθέμενη ειρήνη (συμφωνία θα τη λέγαμε σήμερα) την «Ανταλκιάδα» και παρεχώρησε την κυριαρχία όλων των ελληνικών εδαφών στη Μικρά Ασία και στην Κύπρο στους Πέρσες αμαχητί και του «δικού» μας «Ανταλκίδα» Τσίπρα, που παρεχώρησε, προς χάριν της αρχομανίας του και των κορακιών του διεθνούς καπιταλισμού, την εθνική ανεξαρτησία μας στους «εταίρους».
Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς και ακριβοδίκαιοι, είχαν προηγηθεί του σημερινού «Ανταλκίδα», ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ, οι Σαμαρο-Βενιζέλοι και η δική τους παρέα και είναι έτοιμοι να μπουν και να προσχωρήσουν στο κλαμπ του συνεχούς «ξεφτιλίσματος» της εθνικής αξιοπρέπειας και όσοι προς το παρόν έχουν μείνει στην απέξω, λόγω συγκυρίας.
Και όλοι μαζί κάνουν πως κλαίνε, ενώ είναι και οι ίδιοι υπεύθυνοι για το κατάντημα που έχουν....φέρει την Ελλάδα και τους Έλληνες και για αυτό, τα όσα τώρα προτείνουν, δεν είναι τίποτα λιγότερα, από αυτά που κάνει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Με μία βέβαια διαφορά. Ότι αυτοί όταν θα τα κάνουν, θα έχουν τη «χύτρα» δική τους, γιατί περί αυτού πρόκειται…
Και φυσικά νομίζουν όλοι αυτοί, που τους έκαναν τζάμπα μάγκες κάτι η αφέλεια της ψήφου των πολιτών, κάτι η φοβία με την οποία έχουν ποτίσει τον ελληνικό λαό και η υποστήριξη των λεγόμενων από αυτούς τους ίδιους των νταβαντζίδων, ότι ο λαός θα εξακολουθήσει για πολύ ακόμη να δέχεται αυτό το ξεφτίλισμα.
Όσες δημοσκοπήσεις και αν μηχανεύονται, όπως και αν τις κατασκευάζουν, ένα είναι σίγουρο σήμερα. Ο λαός όχι μόνο έχει πάθει, αλλά και έχει μάθει. Και για αυτό, θα τους ξαποστείλει στον Καιάδα όλους μαζί. Και αυτό δεν πρόκειται να αργήσει για πολύ ακόμη.
Και για να δικαιολογήσουν την προδοσία που έχουν διαπράξει, υποκριτικά ρωτούν όλοι αυτοί οι ανάξιοι, δήθεν εκπρόσωποι του λαού, τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν, αφού έτσι λειτουργεί η Ευρώπη. Και δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν, ότι απέναντι στην προδοσία υπάρχει η Αντίσταση και ο Αγώνας της εθνικής αξιοπρέπειας.
Υπάρχει η Αντεπίθεση με την αξιοπρεπή αποχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ και την Ευρωζώνη και επιστροφή στο δικό μας νόμισμα, το Νέο ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!
Και ας παύσουν να μας απειλούν αυτοί οι ριψάσπιδες και να ενσπείρουν τη φοβία στον πληθυσμό, ότι τάχα έτσι και ενεργήσουμε με την αξιοπρέπεια που ταιριάζει στους Έλληνες, θα μας την «πέσουν» οι Τούρκοι!!
Το μόνο που επιδιώκουν με τον τρόπο αυτό, είναι να θέλουν να καλύψουν και να κρύψουν, τις δικές τους φοβίες και ανομίες από τη μήνη του λαού, γιατί....
«Ο καιρός γαρ εγγύς»
Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α. & Οργανωτικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht