Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Χανιά | Συλλαλητήριο αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου κατά του πολέμου στη Συρία

Στην ανοικτή συνέλευση των μαζικών φορέων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 -8 στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου τέθηκε το ζήτημα της διοργάνωσης μαζικού συλλαλητηρίου ενάντια στην επαπειλούμενη επέμβαση των αμερικανονατοϊκών στη Συρία και ενάντια στη χρήση της βάσης της Σούδας στην επέμβαση.


Αναλυτικά η απόφαση:
Αυτές τις μέρες με πρόσχημα τη χρήση χημικών όπλων στο μέτωπο της Συρίας ετοιμάζεται μια ακόμα «ανθρωπιστική» επέμβαση ενάντια στον πολύπαθο λαό της. Μια επέμβαση που  αντιβαίνει σε κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου και μόνο στόχο έχει να εξυπηρετήσει τα γεωστρατηγικά  σχέδια  του ΝΑΤΟ  και των πιο ακραίων δυνάμεων του διεθνούς κεφαλαίου. Η Βάση της Σούδας για μια ακόμα φορά μετά το Ιράκ και τη Λιβύη πρόκειται να γίνει το κύριο ορμητήριο αυτών των επιθέσεων. Το  ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει μαζί με άλλους φορείς αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις  20.00 στη Δημοτική Αγορά Χανίων.

Πηγή: ZARPA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht